ARC ROM Diamonds S.R.L.
DELTA RESEARCH DIVISION
  • Telefon: 0040.264.455109
  • Fax: 0040.264.260898

Produse

Anti Graffiti

Tratament anti-graffiti pentru pietre lustruite

PREZENTARE

 

ANTIGRAFITTI este un produs folosit ca repelent pentru patarile accidentale sau intentionate cu vopsea sau graffiti. Este recomandat pentru suprafetele  de marmura, granit, travertin sau alte pietre naturale. Poate fi folosit in interior sau exterior, atat pe orizontala cat si pe verticala, pentru protejarea monumentelor cu valoare istorica, a coloanelor, capiteluri, socluri etc. Produsul Antigraffiti datorita formulei sale speciale protejeaza impotriva solventilor continuti in vopsele sau cerneluri tip graffiti penetrand porii pietrelor , asigurand protectia acesteia si usurand curatarea. Antigraffiti nu modifica aspectul natural al pietrei, nu creaza aspect filmogen, pelicular sau plasticat. Este rezistent la radiatii UV.

 

PROPRIETATI FIZICE SI CHIMICE :

 

            Substanta lichida, in general incolora cu miros de hidrocarburi aromatice, contine derivati ai industriei petroliere si naftasolventi.

 

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

 

Solutia se aplica uniform pe suprafata curata si uscata cu o carpa de bumbac, un aplicator cu microfibra sau in cazul unei suprafete cu porozitate ridicata cu un aplicator spray. In cazul in care se foloseste aplicatorul spray sugeram sa fie eliminate bulele de aer sau excesul de produs cu o carpa curata.

             Dupa minim 3-4 ore, in cazul pietrelor cu porozitate ridicata, se procedeaza la repetarea tratamentului. Se recomanda lasarea unui interval de 3-4 ore dupa care se procedeaza la indepartarea excesului de produs sau alte reziduuri cu ajutorul unui pad de nylon. Dupa aproximativ 12-18 ore de la aplicare tratamentul devine eficient.

            

CONSUM

Pe suprafete absorbante consumul este de 6-8 mp/litru

Pentru suprafetele cu absorbtie medie consumul este de 10-15mp/l

In cazul suprafetelor de piatra putin absorbante, consumul se reduce si ajunge la 20-25 mp/litru produs.