Companie

Delta Research

De peste 25 de ani, DELTA RESEARCH a confirmat la nivel international in domeniul produselor de curatare profesionala pentru marmura, granit, piatra naturala, teracota, ceramica si alte suprafete

Cercetare atentă și constantă în ultimii ani, împreună cu o experiență mare în domeniul de marmură, piatră, instalare și restaurare țiglă, a oferit Delta Research posibilitatea de a dezvolta o gamă precisă de produse anti-pete pentru piatră naturală. Delta Research iese în evidență față de concurenta prin standardul de calitate ridicat al produselor anti-pete, durabilitate și pentru produsele ei "ușor de utilizat " .

Linia noastra de soluții de îngrijire de piatră include, de asemenea, tratamente specifice, recomandate pentru rezolvare a oricaror probleme, cum ar fi: petele de pe marmură, pete de rugină, îndepărtarea graffiti și curățenie generală suprafață. În același timp, putem furniza soluții pe termen lung, cum ar fi: rezistenta la apa, întăritori de suprafață, lichide și pastă de ceară și produse pe bază ecologica. Cu gama noastră Eco-friendly reușim să oferim produse care conțin minimum de substanțe periculoase, în scopul de a garanta respectul pentru mediul înconjurător.

Pentru a completa linia noastra de produse profesionale pentru zidarie din piatra, vom furniza o copie de rezervă completă de produse și servicii tehnice pentru întreținerea suprafeței în curs de desfășurare a pardoselilor tratate, prin utilizarea de detergenți și produse specifice, pe bază de ceară, permițându-ne astfel sa satisfacem orice cerere tehnica primit de la clientii nostri si de industria pietrei.